Over site beheer Frankrijk als Vakantieland

Aansprakelijkheid
De redactie, medewerkers, uitgever en verspreider van Frankrijk als Vakantieland gaan uiterst zorgvuldig te werk bij het inhoud geven aan de publicatie. Niettemin sluiten we elke aansprakelijkheid uit voor eventuele gevolgen van het handelen op grond van de informatie of adviezen die de lezer op de website Frankrijk als Vakantieland aantreft.
Wij aanvaarden geen enkele verantwoordelijkheid voor geleden schade, in welke vorm dan ook, die voortvloeit uit contacten met of via de organisaties en instanties, die op deze pagina’s worden genoemd, nog voor het gebruik van de informatie op deze pagina’s weergegeven.

Opgenomen links
Links naar sites buiten “Frankrijk als Vakantieland” zijn alleen opgenomen als service naar onze bezoekers. Op het moment van toevoegen van de link vonden we de link van toegevoegde waarde voor onze bezoekers, maar de website kan natuurlijk veranderd zijn sinds wij hem opnamen. Het feit dat deze links op onze site zijn opgenomen betekent dan ook op geen enkele wijze dat wij verantwoordelijk zijn voor de informatie die op die sites is opgenomen, nog voor het gebruik van die sites.
Alle hyperlinks worden om de 3 maanden gecontroleerd, zodat er heel weinig dode links voorkomen. Is er toch een link naar een site die verdwenen lijkt van de aardbol, dan zou ik u dankbaar zijn als u  mij een mail stuurt.

Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *