Albertville

In de omgeving kunt u nog altijd terecht voor wandelingen, tochten met de fiets of mountainbike. In Albertville zelf treft u alles voor een ontspannen vakantie: zwembad, tennis, schaatsen, bowling, paardrijden, canyoning, raften, zwemmen in snel stromend water, Hydrospeed, Hot-dog, klimmen, vliegen, vissen, body-building, balneotherapie, golfbaan van Giez, zomersleeën en karting. Om maar eens wat te noemen.

De mooiste skigebieden van de noordelijke Alpen liggen dichtbij Albertville : L’Espace Diamant, Les Trois Vallées, L’Espace Killy en het massief van de Mont-Blanc… Vertrek van de bussen naar de skigebieden van Crest-Voland en Beaufort. Winter in Albertville betekent ook boswandelingen, sneeuwschoen tochten, voorstellingen in Theater Le Dome of concerten in de Olympische Hal.

Bezienswaardigheden zijn de abdij Tamié, de Romeinse kerk van Cléry, het feodaal kasteel van Miolans, de Barok-route: ontdek de Barok-kerken, traditionele dorpjes, wijnroutes, kaasroutes, het regionale natuurpark “les Bauges”, grote alpenroute, boottochten op het meer van Annecy of Aix-les-Bains.

Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *