Autoverhuur Frankrijk

Home > Autoverhuur

In heel Frankrijk is een auto huren een uitstekende manier om het land of de streek te verkennen. Het maken van autorondreizen is heel populair en betaalbaar! Meestal bent u veel voordeliger uit als u van tevoren in Nederland alles geregeld heeft.

In heel Frankrijk bevinden zich plaatselijke en internationale autoverhuurbedrijven met een grote verscheidenheid aan auto’s en tarieven.

Een WA-verzekering is altijd bij de prijs inbegrepen, evenals een all-riskverzekering, mits u van tevoren boekt. Over het algemeen dekt uw gewone reispolis de kosten in geval van persoonlijke ongelukken.

Om een auto te huren moet men minstens 20 jaar, als u met creditcard betaalt, minstens 21 jaar oud zijn en meer dan een jaar zijn rijbewijs hebben. De autoverhuurbedrijven hebben kantoren in de stations van de grote steden, op de luchthavens en in het centrum van sommige steden.

Frankrijk als Vakantieland biedt u in samenwerking met Sunny Cars, een gerenommeerd autoverhuurbedrijf, wereldwijd huurauto’s aan in alle categorieën.

Behalve lokale belastingen en verzekeringen zijn diverse extra’s in de huursom bij Sunny Cars opgenomen. Op deze wijze voorkomt u onduidelijkheid ter plaatse en het betalen van extra kosten.  Werkelijk álle nodige verzekeringen zijn bij Sunny Cars bij de huursom inbegrepen:

  • WA-/BA-verzekering
  • Aanvullende WA-/BA-verzekering tot EUR 7,5 miljoen
  • Schadeverzekering (CDW)
  • Dekking van glas-banden-bodem-dakschade en vandalisme
  • Diefstalverzekering (TP) Bij Sunny Cars geldt bovendien standaard terugbetaling van het eigen risico.
  • Sommige verhuurpartners laten je eventuele schade uit het eigen risico betalen. Maar Sunny Cars betaalt deze schadekosten netjes terug, want bij Sunny Cars heb je geen eigen risico. Bewaar alle documentatie en stuur deze op naar de afdeling Customer Care van Sunny Cars (via declaratieformulier, kijk op de website van Sunny Cars bij contact/customercare), dan komt alles in orde.

Via de website van Sunny Cars kunt u vrijblijvend prijzen en beschikbaarheid van huurauto’s opvragen. Als u een auto wilt huren, worden de boeking en betaling in zijn geheel door Sunny Cars afgehandeld. De factuur en het voucher om uw huurauto af te halen worden u door Sunny Cars toegestuurd.

Indien u uw vlucht(en) wijzigt of annuleert of uw vluchten worden gewijzigd, is het uw eigen verantwoordelijkheid dat u de reservering bij Sunny Cars aanpast of annuleert. U kunt dit doen door contact op te nemen met het call-centre van Sunny Cars, (+31/0)252-623030 of via e-mail info@sunnycars.nl.

Klik op de button “Sunny Cars” en u gaat naar de website van Sunny Car

Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *