Copyright Frankrijk als Vakantieland

Copyright
Het copyright en alle bijbehorende rechten zijn eigendom van de schrijver/eigenaar van het document (Als hij/zij in het document genoemd wordt: in alle andere gevallen valt het recht automatisch toe aan de Webmaster van “Frankrijk als Vakantieland”. 

Als de auteur voorwaarden heeft opgenomen die distributie of ander gebruik regelen dan zijn deze voorwaarden van toepassing in plaats van de voorwaarden die hieronder genoemd zijn. De WEBMaster behoudt zich het recht voor documenten van deze site terug te trekken als er enige twijfel ontstaat over de authenticiteit of geldigheid.

Documenten van deze webpagina’s kunnen over het algemeen vrijuit gekopieerd worden maar alleen voor persoonlijk gebruik en niet-commerciële doeleinden zolang de tekst niet wordt aangepast en de bron (www.FrankrijkalsVakantieland.nl) duidelijk wordt aangegeven. Hiervoor dient u echter altijd de expliciete schriftelijke toestemming van de Webmaster en/of de auteur te hebben. Alle rechten zijn gereserveerd. Verdere informatie over copyright: Webmaster

Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *